Penneo ApS lejer toppen af VEGA

Penneo ApS lejer toppen af VEGA

Fokus Asset Management har på blot 4 uger udlejet toppen af musikhuset VEGA, til Penneo ApS.

Den 1. december 2019 kan Penneo APS således flytte ind på toppen af København i nyistandsatte lokaler. Det har været et meget kort og positivt forløb, og i den forbindelse udtaler Co-founder af Penneo ApS, Mikkel Clausen:
”I Penneo ønskede vi et nyt og originalt hjem til vores hastigt voksende team. Det fandt vi i det gamle storkøkken på toppen af VEGA med masser af uderum, optimal placering og helt unikke rammer. Det bliver en uimodståelig kombination af det historiske og industrielle, kombineret med innovativ teknologi. The Penneo Tech Kitchen bliver 2020 versionen af fremtidens arbejdsplads, med fokus på kultur og talent attraction.”

Vi ønsker Penneo ApS tillykke med de nye lokaler, og velkommen til.