18.000 m2 nyistandsatte Østerbro kontorer til udlejning

18.000 m2 nyistandsatte Østerbro kontorer til udlejning

Pensionsselskabet PenSam er i samarbejde med Fokus Asset Management i gang med et nyt koncept for ejendommen Tietgens Have

Det sker efter, at SKAT har valgt at fraflytte deres lejemål på ca. 18.000 m2 i efteråret 2020. Ejendommen er særdeles velbeliggende i Østbanegade på Østerbro, lige overfor Nordhavn Station og tæt på Nordhavn Metrostation.

Moderne lokaler med gode muligheder for fællesfaciliteter

”Vi står i en situation, hvor vi har mulighed for at gentænke ejendommen. Vi ønsker at kunne tilbyde kommende erhvervslejere i ejendommen moderne lokaler med gode muligheder for fællesfaciliteter såsom fælles kantine, reception m.v.”

Carsten Grøhn, Head of Private Capital and Real Assets hos PenSam

Flerbrugerhus anno 2020

”Ejendommen har alle forudsætninger for at tiltrække nye spændende lejere: Metro- og S-tog lige udenfor døren, rigtigt gode parkeringsmuligheder i egen p-kælder og en meget attraktiv beliggenhed på Østerbro med et hyggeligt nærmiljø.

Med de overvejelser og drøftelser vi har med PenSam, forventer vi at kunne tilbyde kommende lejere en moderne flerbrugerejendom med de grundlæggende ønsker som fx, fælles kantine og mødelokaler m.v., men også mulighed for at træne i fitnesskæden REPEAT, der lige har åbnet et nyt center i ejendommen.

Vi har gode erfaringer med at skabe flerbrugerhuse, og vi ser frem til at nyde godt af tidligere erfaringer, når vi gentænker ejendommen som et moderne flerbrugerhus anno 2020. Det bliver et super produkt, og jeg ser frem til at arbejde med udlejning af ejendommen sammen med vores eget team og en række samarbejdspartnere, og ikke mindst PenSam.”

Jakob Veino, chef for udlejning i Fokus Asset Management