Pressemeddelse

Grand Opening: Nu åbner det nye Kennedy med et brag

Efter flere måneders omfattende renovering står Kennedy endelig klar med et helt nyt udtryk og fem nye butikker. Det markeres med et brag af en åbningsfest, som løber af stablen torsdag den 10. september.

Aalborgenserne har det seneste halve år kunne følge nysgerrigt med i en omfattende renovering af Kennedy Arkaden. Nu står shoppingcenteret endelig klar med et splinternyt udtryk og fem nye, populære butikker, som sammen med centerets øvrige forretninger slår dørene op til et storstilet Grand Opening‐arrangement torsdag den 10. september.

‐ Endelig kan vi slå dørene op til det nye Kennedy, og vi glæder os meget til at tage imod hele Aalborg til et brag af en åbningsfest i september. Det gælder også for centerets mange butikker, som alle har planlagt en række festlige tiltag og gode tilbud for at markere en ny begyndelse for Kennedy, fortæller Jakob Veino, som er chef for udlejning hos ejendomsforvalteren Fokus Asset Management, der står bag Kennedy Arkaden.

De nye butikker er nøje udvalgt gennem undersøgelser blandt centerets knap 4,5 millioner årlige besøgende og tæller de populære modeforretninger H&M, Creme Fraiche og Deichmann Sko, Danmarks største isenkramkæde Imerco og Nordens førende kaffebar Espresso House.Indvies af borgmesteren

Grand Opening skydes i gang klokken 9.45, hvor borgmester Thomas Kastrup‐Larsen indvier det nye Kennedy. Har man ikke mulighed for at deltage i den officielle indvielse, er der alligevel god grund til at kigge forbi i løbet af dagen. Festlighederne fortsætter nemlig frem til klokken 18 og vil blandt andet byde på skønne goodiebags til de første 150 kunder, masser af konkurrencer, lækre toner fra en af byens bedste DJs, velkomstbobler og snacks fra MENY samt en række hemmelige overraskelser, der med garanti vil få dagens gæster til at spærre øjnene op.

Arrangementet vil naturligvis blive afviklet efter Sundhedsstyrelses anbefalinger for forebyggelse af Covid‐19 med blandt andet øgede spritdispensere og udlevering af gratis mundbind fra Apoteket.

Programmet offentliggøres løbende på Kennedy Arkadens facebookside her.


Yderligere information:

Jakob Veino
Head of Letting
M +45 26 23 10 00
@ jakob.veino@fokusasset.dk

Download denne pressemeddelelse som PDF