Skelbækgade 2-4 København V

Ejendommen blev opkøbt på vegne af en kunde i 2009.

Ejendommen var interessant, både på grund af lokationen og på grund af god sammensæting af flere lejere, som gav en god likviditet.

Københavns Kommune valgte efter 15 år som primær lejer at sammenlægge flere lokationer til et nyt lejemål uden for København CBD, som også var administreret af Fokus.

Derfor begyndte Fokus en proces med at genudleje de ca. 7.500 m². Det skulle ske først og fremmest som multi-let med en række fællesarealer i høj kvalitet, herunder reception, mødelokaler, lounge-områder samt en restaurant.

I løbet af 2018 tiltrak ejendommen stor interesse fra internationale aktører såsom hotelkæder og diverse koncepter for fleksibel kontorudlejning. De fleste af disse lejere havde lokation som deres første prioritet, – ikke mindst fordi deres lejemål var sammenfaldende med deres første etablering i København.

I december 2018 havde Fokus skrevet kontraktudkast med en international hotelkæde og WeWork. Efter yderligere forhandlinger med WeWork blev man enige om lejekontrakten med en række favorable vilkår for kunden.

I maj 2019 blev lejekontrakten underskrevet med WeWork. Forud havde Fokus stået for en køreplan i samarbejde med eksterne arkitekter, advokater, rådgivende ingeniører og entreprenører. Ejendommen vil være fuldt renoveret i overensstemmelse med WeWorks koncept i fjerde kvartal af 2020, – som den første WeWork-lokation i Danmark.

Fokus har været begejstret for at arbejde sammen en kendt, international kunde om udviklingen af et unikt kontorudlejningskoncept. Fokus er overbevist om, at samarbejdet er en god og sikker investering for investorerne.

Fokus ser frem til have WeWork som lejere og forventer flere positive effekter af samarbejdet for ejendommen og de omkringliggende områder. Eksempelvis har samarbejdet med WeWork været den direkte årsag til lovende forhandlinger med en supermarkedskæde.

Skelbækgade 2-4 er endnu en case, der viser værdien af Fokus’ koncept om at stille med det rette team, tage ansvar og arbejde sammen – for at skabe værdi for vores investorer.

Skelbækgade 2-4, København V