Karriere

Senior Analyst

Fokus Asset Management søger en skarp og kompetent Senior Analyst, hvis primære og indledningsvise rolle bliver at udfærdige analyser og beregninger i forbindelse med vurdering af tilbudte investeringsejendomme og projekter, og præsentere dette med tilhørende konklusioner/kommentarer.

Læs mere her

Studentermedhjælper

Har du interesse for ejendomme, analyser og investering?

Fokus Asset Management er i fortsat vækst og forvalter i dag ejendomme for op mod DKK 30 mia. på vegne af danske og internationale investorer. Vi søger en energisk studentermedhjælper til vores team i København. Arbejdstiden er ca. 20 timer om ugen svarende til 2-3 dage om ugen. Vi er fleksible i forhold til arbejdstiden, der vil blive tilpasset dit studieforløb.

Læs mere her

Asset Manager

Har du erfaring med Asset Management – og vil du med dine kommercielle forståelse og stærke kompetencer være med til at videreudvikle Danmarks førende ejendomsforvalter?

Læs mere her

Head of ESG

Til en nyoprettet stilling hos Fokus Asset Management søges en Head of ESG, som overordnet skal arbejde for at definere, implementere og sikre eksekvering af ESG i hele Fokus Asset Management.

Læs mere her

Regnskabsassistent

Dygtig og rutineret Regnskabsassistent søges til Fokus Asset Management, hvor aktiviteten fortsætter med at være stigende.

Tiltrædelse: snarest muligt

Læs mere her

Er du vores nye talent?

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores team

Det er afgørende for Fokus Asset Management at have de rette kompetencer og de rette personer på vores hold. Det er vores samlede talentmasse, der gør det muligt at nå vores mål, og vi sætter en ære i at skabe gode karrierer.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til cv@fokusasset.dk – så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.