Karriere

Ejendomsadministrator

VI SØGER EN EJENDOMSADMINISTRATOR, SOM VIL MED PÅ EN SPÆNDENDE REJSE!

Fokus Asset Management er en af Danmarks hurtigst voksende ejendomsforvaltere, der forvalter ejendomsinvesteringer for mere end kr. 40 mia. Vi er på en ekspansiv rejse og er nu repræsenteret i Danmark og Sverige, og vi forventer snart yderligere udvidelse i Norden.

Læs mere her

Senior Analyst

Fokus Asset Management søger en skarp og kompetent Senior Analyst, hvis primære og indledningsvise rolle bliver at udfærdige analyser og beregninger i forbindelse med vurdering af tilbudte investeringsejendomme og projekter, og præsentere dette med tilhørende konklusioner/kommentarer.

Læs mere her

Asset Manager

Har du erfaring med Asset Management – og vil du med dine kommercielle forståelse og stærke kompetencer være med til at videreudvikle Danmarks førende ejendomsforvalter?

Læs mere her

Head of ESG

Til en nyoprettet stilling hos Fokus Asset Management søges en Head of ESG, som overordnet skal arbejde for at definere, implementere og sikre eksekvering af ESG i hele Fokus Asset Management.

Læs mere her

Regnskabsassistent

Dygtig og rutineret Regnskabsassistent søges til Fokus Asset Management, hvor aktiviteten fortsætter med at være stigende.

Tiltrædelse: snarest muligt

Læs mere her