Karriere

Senior Analyst

Fokus Asset Management søger en skarp og kompetent Senior Analyst, hvis primære og indledningsvise rolle bliver at udfærdige analyser og beregninger i forbindelse med vurdering af tilbudte investeringsejendomme og projekter, og præsentere dette med tilhørende konklusioner/kommentarer.

Læs mere her

Head of ESG

Til en nyoprettet stilling hos Fokus Asset Management søges en Head of ESG, som overordnet skal arbejde for at definere, implementere og sikre eksekvering af ESG i hele Fokus Asset Management.

Læs mere her

Asset Manager

Der søges en erfaren og kompetent Asset Manager, som vil få ansvaret for forvaltningen af en portefølje af ejendomme på vegne af eksterne kunder.

Læs mere her

Regnskabsassistent

Dygtig og rutineret Regnskabsassistent søges til Fokus Asset Management, hvor aktiviteten fortsætter med at være stigende.

Tiltrædelse: snarest muligt

Læs mere her

Er du vores nye talent?

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores team

Det er afgørende for Fokus Asset Management at have de rette kompetencer og de rette personer på vores hold. Det er vores samlede talentmasse, der gør det muligt at nå vores mål, og vi sætter en ære i at skabe gode karrierer.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til cv@fokusasset.dk – så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.