Karriere

Asset Manager

Asset Manageren skal overordnet set medvirke til at Fokus Asset Management altid fremstår som en professionel og velorganiseret enhed både over for interne og eksterne forretningsforbindelser.

Der søges en erfaren og kompetent Asset Manager, som vil få ansvaret for forvaltningen af en portefølje af ejendomme på vegne af eksterne kunder. Der lægges i særdeleshed vægt på udvikling af de muligheder, ejendommene tilbyder, herunder udvidelsesmuligheder, optimering af lejesammensætning, ændret anvendelse samt optimering i bred forstand. Alt udføres i henhold til fastlagt strategi for den enkelte kunde.

Fokus Asset Management lægger udpræget vægt på tæt samarbejde internt i virksomheden, og derfor tilrettelægges og udføres arbejdet i koordination med Fund Management, Administrationsafdelingen, Finansafdelingen, Projektafdelingen, udlejningsafdelingen og transaktionsafdelingen/Investment Management.

Udgangspunktet for arbejdet som Asset Manager er strategiudarbejdelse for de enkelte ejendomme i den årlige handlingsplan, der fastlægger ejendommens muligheder og risici samt hvilke forhold, der skal fokuseres på det kommende år.

Arbejdet vil blandt andet omfatte styring og /eller udarbejdelse/udførelse af opgaver i relation til ejendomme, indenfor:

 • Udarbejdelse af handlingsplaner og løbende opfølgninger herpå.
 • Rapportering til ledelsen, kunderne og fund managers.
 • Budgetter, forecasts og løbende økonomiopfølgning.
 • Udlejning af ledige lejemål i samarbejde med Udlejning, herunder udlejningsstrategi.
 
 

Teamet

Head of Asset Management leder et team bestående af i alt 4 Asset Managere incl. denne rolle. Derudover er der tæt samarbejde med 6 Fund Managere.

 

Den ideelle kandidat

 • 5-10 års erfaring fra tilsvarende rolle.
 • Solid erfaring med de oplistede arbejdsopgaver.
 • Positiv, udviklingsorienteret og effektiv.
 • Analytisk i forhold til driften og udviklingsmulighederne af ejendommene.
 • Solid matematisk/økonomisk forståelse.
 • Team-orienteret, men evner også at arbejde selvstændigt.
 • Omgængelig og primært udadvendt.
 • Kundeorienteret og med gode sociale egenskaber.
 • Evner i samarbejde med Fund Manager at præsentere status, udviklingsforslag mv. for kunderne.
 • Det er en forudsætning, at man behersker MS Excel og UNIK på højt bruger niveau.
 • Gerne kendskab til Datawarehouse og BI-systemer.
 
 
Om Fokus Asset Management

Fokus Asset Management A/S er en af Danmarks førende ejendomsforvaltere med mange års erfaring med investering i og aktiv forvaltning af ejendomme på vegne af nogle af de største aktører på markedet, herunder danske pensionskasser, udenlandske fonde med videre.
 
Der forvaltes ejendomme for DKK 20 mia. og virksomheden udgøres af 52 medarbejdere. Virksomheden dækker hele værdikæden indenfor forvaltning og administration og arbejder målrettet og struktureret med fokus på værdiskabelse i alle led. Teamet består således af fund- og asset managers, udlejnings- og projektansvarlige, ejendomsadministratorer, transaktionsansvarlige og en finansafdeling. Kombineret med eksterne specialister har Fokus Asset Management A/S et agilt og dedikeret team, som gør det muligt at udvikle og implementere attraktive business cases.
 
Fokus Asset Management er en dynamisk arbejdsplads i vækst med god og positiv energi i et lyst og åbent miljø. På tværs af afdelingerne er der et dedikeret samarbejde, faglig sparring med fokus på kunden. Virksomheden leverer professionelle arbejdsgange hvori rapportering udformes i høj kvalitet, med mulighed for individuelle tilpasninger.

 

Lokation

Østerbro, København

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, bedes du venligst kontakte COO/Partner, Morten Madsen, +45 21 64 18 37 / morten.madsen@fokusasset.dk

 

Tiltrædelse:

Snarest muligt.

 

Søg stillingen her