Karriere

Senior Analyst

Fokus Asset Management søger en skarp og kompetent Senior Analyst, hvis primære og indledningsvise rolle bliver at udfærdige analyser og beregninger i forbindelse med vurdering af tilbudte investeringsejendomme og projekter, og præsentere dette med tilhørende konklusioner/kommentarer.

Den rigtige kandidat vil blive on-boardet og trænet i alle processer i Investment Management teamet, for hurtigst muligt selvstændigt at kunne håndtere følgende opgaveportefølje:

 • Udfærdigelse af analyser og beregninger i forbindelse med vurdering af tilbudte ejendomme og projekter.
 • Udarbejdelse af præsentationsmateriale vedr. investeringsmuligheder.
 • Skabe overblik i forbindelse med køb og salg af ejendomme, samt håndtering af samtlige dokumenter i datarum.
 • Gennemførelse af den indledende due diligence og forberedelse af materiale til eksterne samarbejdspartnere i forbindelse med køb og salg af ejendomme.
 • Assistance i forberedelserne af en investering eller et frasalg med transaktionsrapporter til Fokus Asset Managements kunder.
 • Assistance i forbindelse med den endelige gennemførelse af akkvisition/frasalg af ejendomme samt opfølgning på disse og overdragelse af ejendommene til Asset Management (evt. administrationen).
 • Kontakt til eksterne leverandører (mægler og lignende), og derigennem sikre, at der er fremdrift i købs- og salgsprocesserne.
 • Deltagelse i Fokus Asset Managements opsøgende arbejde med at finde nye opkøbsemner.
 
Fokus Asset Management har en ambition om at være ”best in class” og herunder levere den bedste service i branchen. Vi forventer derfor, at du er selvkørende og tager ansvar for dine opgaver samtidig med, at du har øje for detaljen.
 
 

Den ideelle kandidat

 • Erfaring fra ejendomsbranchen.
 • Excel specialist/superbruger.
 • Skal kunne beregne og analysere mere komplicerede investeringsmuligheder.
 • Stor erfaring med at indsamle relevant information ifbm. en større investeringssag, samt efterfølgende at beregne og analysere på dette.
 • Stor appetit på personlig og professionel udvikling.
 
 

Uddannelse

Cand.merc.fir, eller anden relevant økonomisk/handelsmæssig uddannelse.


Om Fokus Asset Management

Fokus Asset Management A/S er en af Danmarks førende ejendomsforvaltere med mange års erfaring med investering i og aktiv forvaltning af ejendomme på vegne af nogle af de største aktører på markedet, herunder danske pensionskasser, udenlandske fonde med videre.

Der forvaltes ejendomme for DKK 20 mia. og virksomheden udgøres af 52 medarbejdere. Virksomheden dækker hele værdikæden indenfor forvaltning og administration og arbejder målrettet og struktureret med fokus på værdiskabelse i alle led. Teamet består således af fund- og asset managers, udlejnings- og projektansvarlige, ejendoms¬administratorer, transaktionsansvarlige og en finansafdeling. Kombineret med eksterne specialister har Fokus Asset Management A/S et agilt og dedikeret team, som gør det muligt at udvikle og implementere attraktive business cases.

Fokus Asset Management er en dynamisk arbejdsplads i vækst med god og positiv energi i et lyst og åbent miljø. På tværs af afdelingerne er der et dedikeret samarbejde, faglig sparring med fokus på kunden. Virksomheden leverer professionelle arbejdsgange hvori rapportering udformes i høj kvalitet, med mulighed for individuelle tilpasninger.


Lokation

Østerbro, København


Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, bedes du venligst kontakte Chief Investment Officer, Carl-Johan Collet, +45 2912 0687 / CarlJohan.Collet@fokusasset.dk


Tiltrædelse:

Snarest muligt.


Søg stillingen her