Lys og rummelig 4-værelses lejlighed helt centralt i København

Bolig på 160 m2

Fiolstræde 22A, 2.tv, 1171 København K

Denne lejlighed er placeret med kun 1 minuts gang til Nørreport station med to og Metro direkte til Københavns Lufthavn.

En dejlig lys og rummelig lejlighed med nogle gode værelser og en del muligheder.

Hvis du vil bo i en lækker lejlighed centralt og lækkert placeret i København K, så er dette måske lejligheden for dig.

Fly
8.2 km
Tog
250 m
Motorvej
8.8 km
Metro
250 m
Bus
250 m

Fakta

  • Areal: 160 m²
  • Værelser: 4
  • Månedlig leje: Kr. 23.800
  • Varme: Kr. 1.200 a conto
  • Vand: Kr. 400 a conto
  • Lejemål
  • Lejevilkår
  • Plantegning
  • Kort

Hvis du ønsker at bo helt centralt i København er København K stedet for dig.

Her bor du tæt på alt hvad storbyen kan tilbyde, i form af shopping muligheder, cafe- og restaurantliv, kulturelle oplevelser, koncerter m.v. Men selvom du bor helt centralt finder du stadig parkerne H.C. Ørsted parken og Kongens Have ved Nørreport st. hvor man kan nyde solen om sommeren.
Mange af bygningerne i København K er gamle og smukke, og det giver byen sin egen charme. Især i Nyhavn, der er yderst populær om sommeren, kan du finde denne gamle københavnske charme.
Endvidere findes der er utal af museer og kulturelle oplevelser her i hjertet af København.

Der er altid gang i den i København K, og hvis man skal bo her, skal man elske det pulserende byliv med liv og glade dage. Dog kan man sagtens finde de små åndehuller rundt omkring, fx, små legepladser, rolige gamle stræder, små grønne områder mv. Muligheder er store, og det er rigtig sjovt at bo her.

Der er masser af muligheder for offentlig transport, uanset hvor man ønsker at tage hen. Især Nørreport st. og Hovedbanegården tilbyder, tog og bus til størstedelen af Danmark. Men busserne findes nærmest over det hele, og kører døgnet rundt. Du kan komme med metroen fra Nørreport og Kongens Nytorv.
Du har nem adgang til bl.a. Amager (strandparken), indkøbscentre (Fields og Fisketorvet) og er tæt på vandet, havne, havnebade og bådture. Du kan fx. komme over til Refshaleøen, og alle dens muligheder med enten cykelbro eller havnetaxa.
De fleste vælger dog at cykle rundt i København K, og derfor er det også en af verdens største cykelbyer, med bredde cykelstier.

Type: Bolig
Størrelse: 160 m²
Værelser: 4
Månedlig leje: Kr. 23.800
Varme: Kr. 1.200
Vand: Kr. 400
Ledig fra: Nu
Husdyr: Nej

Kontakt

Sabine Eriksen Gade
Letting Manager