Skøn 4-værelses lejlighed centralt i København

Bolig på 144 m2

Fiolstræde 22A, 4. lejl. 3, 1171 København K

I centrum af København med 2 minuttes gang til Nørreport tog station sat Metro. tæt på indkøb samt Strøget og Metroen giver hurtig og nem adgang til Københavns lufthavn.

Lejligheden byder på entre med adgang til stort åbent køkken alrum. Lejligheden indeholder 3 store soveværelser samt hele 2 store badeværelser.

Perfekt delebolig eller til den store børnefamilie eller endda bare til parret som ønsker masser af plads og mulighed for gæster samt kontor. Kom og oplev denne store skønne lejlighed.

Fly
8.2 km
Tog
250 m
Motorvej
8.8 km
Metro
250 m
Bus
250 m

Fakta

  • Areal: 144 m²
  • Værelser: 4
  • Månedlig leje: Kr. 22.900
  • Varme: Kr. 930 a conto
  • Vand: Kr. 800 a conto
  • Lejemål
  • Lejevilkår
  • Plantegning
  • Kort

Hvis du ønsker at bo helt centralt i København er København K stedet for dig.

Her bor du tæt på alt hvad storbyen kan tilbyde, i form af shopping muligheder, cafe- og restaurantliv, kulturelle oplevelser, koncerter m.v. Men selvom du bor helt centralt finder du stadig parkerne H.C. Ørsted parken og Kongens Have ved Nørreport st. hvor man kan nyde solen om sommeren.
Mange af bygningerne i København K er gamle og smukke, og det giver byen sin egen charme. Især i Nyhavn, der er yderst populær om sommeren, kan du finde denne gamle københavnske charme.
Endvidere findes der er utal af museer og kulturelle oplevelser her i hjertet af København.

Der er altid gang i den i København K, og hvis man skal bo her, skal man elske det pulserende byliv med liv og glade dage. Dog kan man sagtens finde de små åndehuller rundt omkring, fx, små legepladser, rolige gamle stræder, små grønne områder mv. Muligheder er store, og det er rigtig sjovt at bo her.

Der er masser af muligheder for offentlig transport, uanset hvor man ønsker at tage hen. Især Nørreport st. og Hovedbanegården tilbyder, tog og bus til størstedelen af Danmark. Men busserne findes nærmest over det hele, og kører døgnet rundt. Du kan komme med metroen fra Nørreport og Kongens Nytorv.
Du har nem adgang til bl.a. Amager (strandparken), indkøbcentre (Fields og Fisketorvet) og er tæt på vandet, havne, havnebade og bådture. Du kan fx. komme over til Refhalsøen, og alle dens muligheder med enten cykelbro eller havnetaxa.
De fleste vælger dog at cykle rundt i København K, og derfor er det også en af verdens største cykelbyer, med bredde cykelstier.

Type: Bolig
Størrelse: 144 m²
Værelser: 4
Månedlig leje: Kr. 22.900
Varme: Kr. 930
Vand: Kr. 800
Ledig fra: Nu
Husdyr: Nej

Kontakt

Sabine Eriksen Gade
Letting Manager