Fokus ansætter CIO

Fokus ansætter CIO

Fokus Asset Management A/S har ansat Carl-Johan Collet i en nyoprettet stilling som Chief Investment Officer (CIO). Han bliver ansvarlig for de fremtidige investeringer i ejendomme på vegne af vore nuværende og nye klienter, ligesom han skal medvirke til udvikling af nye fondsprodukter.

Carl-Johan Collet har en MBA fra INSEAD, en HA fra University of Virginia og mere end 18 års erfaring fra ejendomsbranchen og investment banking i såvel Danmark som i udlandet. Blandt tidligere ansættelser kan nævnes stillingen som Associate Director i Catella Corporate Finance i København samt Head of Nordic Region i BlackRock (tidligere MGPA) i London. Senest har Carl-Johan Collet afsluttet en ansættelse i Zambia, hvor han har bestredet flere ledende poster indenfor ejendomsinvestering og byudvikling.

”Efter flere år i udlandet glæder familien og jeg os nu til at komme hjem til Danmark og det danske ejendomsmarked. Jeg ser desuden yderst positivt på, at jeg straks efter hjemkomsten kan starte op hos Fokus, som er Danmarks ledende investment manager indenfor ejendomme. Jeg har kun hørt gode ting om Fokus fra deres kunder, samarbejdspartnere samt ansatte, og jeg ser frem til at bidrage til den fremtidige vækst,” siger Carl-Johan Collet i forbindelse med ansættelsen hos Fokus Asset Management A/S.