Fokus Group styrker sin ledelse med udnævnelsen af Emma Movitz som koncern-CFO

Vi er glade for at kunne meddele, at Fokus Group Investments har udnævnt Emma Movitz som koncernens Chief Financial Officer (CFO) fra den 1. december 2022.

Emma vil have ansvaret for koncernens finansielle regnskabs- og rapporteringsopgaver på nordisk niveau. Hendes særlige fokus vil være at støtte Fokus Groups vækstambitioner og nordiske opkøbsstrategi.

Emma har omfattende erfaring inden for økonomisk og strategisk forretningsledelse, herunder økonomisk ledelse af succesfulde vækstvirksomheder både organisk og gennem fusioner og opkøb. Emma har en bachelorgrad i naturvidenskab fra KTH, Royal Institute of Technology, en kandidatgrad fra Lancaster University og en MBA fra London Business School.

Emma bringer over 17 års erfaring med sig i sin rolle som koncern-CFO og har tidligere været ansat hos Accenture, Nordea og Klarna.

Tonny Nielsen, CEO og partner i Fokus Group, udtaler: “På vegne af mig selv, bestyrelsen og ledelsesteamet er vi begejstrede for at byde Emma velkommen og ser frem til et tæt samarbejde med henblik på at gennemføre vores vækststrategi og etablere Fokus som den førende uafhængige fuldt servicerede udbyder af investerings- og formueforvaltning i Norden.”