Park Street outsourcer ejendomsforvaltningen af en portefølje på 500 millioner DKK til Fokus Asset Management

Park Street A/S har aftalt at outsource ejendomsforvaltningen af en portefølje af ikke-kerneaktiver til Fokus Asset Management, der omfatter 23 ejendomme i Danmark med en estimeret værdi på 500 millioner DKK. Forretningsplanen indebærer, at aktiverne skal afhændes på en ordnet måde, og hvor det er nødvendigt, skal aktiverne forbedres og udlejes. Porteføljen omfatter størstedelen af Park Streets aktiver uden for Storkøbenhavn.

Pradeep Pattem, administrerende direktør for Park Street, udtaler: “Vi var imponerede over Fokus Asset Managements evner og fleksibilitet. Denne aftale giver os mulighed for at koncentrere vores energi og likviditet om vores kerneforretning, hvor vi ser spændende muligheder i vores Pulse og Spark-platforme. Det øger også vores fokus på Storkøbenhavn.”

Michael Rønnelund, COO Danmark hos Fokus Asset Management, siger: “Hos Fokus Asset Management er vi glade for at få endnu en institutionel kvalitetsinvestor som kunde og en portefølje, hvor vi kan anvende vores fuldservicefærdigheder inden for ejendomsforvaltning, herunder byggestyring, udlejning, ejendomsadministration og investeringsstyring. Investorer finder vores tilbud i stigende grad interessant, når markedet er i nedgang, og der er behov for stærke ejendomsforvaltningskompetencer.”