Norli Liv og Pension outsourcer aktiv- og ejendomsforvaltning

Norli Liv og Pension, et dansk pensionsfirma med en tydelig strategi om at være markedsledende inden for traditionelle pensioner i Norden, har besluttet at outsource aktiv- og ejendomsforvaltningen af sin ejendomsportefølje til en værdi af omkring 2 milliarder DKK til Fokus Asset Management. Dette markerer det andet store outsourcingpartnerskab, der er blevet tildelt Fokus i andet kvartal af 2023.

Porteføljen inkluderer flagskibsejendommene Midtermolen 1-3 og Midtermolen 5-7 i København, hvor sidstnævnte fungerer som hovedkvarter for Alm. Brand Group.

Michael Brogaard Rønnelund, COO hos Fokus Asset Management, siger: “Vi er meget begejstrede for at påtage os opgaven med at udføre Norlis strategi, som fokuserer på at optimere de stabile indtægtsstrømme og langsigtede værdiansættelse af ejendommene.”

Claude Reffs, administrerende direktør hos Norli Liv og Pension, udtaler: “Vi er spændte på samarbejdet med Fokus Asset Management for at implementere vores etablerede strategi. Vi har fuld tillid til, at porteføljen vil modtage en enestående aktiv- og ejendomsforvaltning, der sikrer optimale resultater, der genererer stabile indtægtsstrømme og langsigtede værdistigninger for vores kunder.”

Norli Liv og Pension Livsforsikring A/S blev grundlagt i 1986 som en del af Alm. Brand Group og var tidligere kendt som Alm. Brand Liv og Pension. I foråret 2022 skiftede virksomheden navn til Norli Liv og Pension på grund af en ny ejerstruktur.