La Cours Vej 7

Frederiksberg

Den 5,600 m² store kontorejendom på Frederiksberg blev erhvervet på vegne af en klient i 2016

Ejendommen er opført i 1938, velbeliggende tæt på Metroen og med talrige parkeringspladser.

Ejendommen blev erhvervet med en midlertidig lejekontrakt på kun otte måneder fra ejendommens ejer. Til trods for dette, viste Fokus’ analyser, at der var talrige og attraktive anvendelsesmuligheder for ejendommen. Herunder blandt andet konvertering til boliger, opdeling til flerbrugerejendom eller genudlejning som domicilejendom.

Straks efter overtagelsen af ejendommen prioriterede Fokus at indlede udlejningsbestræbelserne i samarbejde med en ekstern ejendomsmægler. Som konsekvens af ejendommens mange kvaliteter, den særdeles gode beliggenhed, høj kvalitet i udlejningsmaterialet og det store udlejningsarbejde gik der kun seks måneder, før ejendommen var fuldt udlejet til en enkelt lejer.

Det veltilrettelagte samarbejde samt effektiv processtyring gjorde en afgørende og positiv forskel. Undervejs tog Fokus ansvaret for opgaven og for at sammensætte det helt rigtige team af medarbejdere fra udlejningsafdelingen, Fund Management og projekt. Blandt andet på baggrund af det omfattende analysearbejde før transaktionens gennemførelse.

For vores investor har investeringen i La Cours Vej 7 således også været aldeles attraktiv, selv betragtet over en meget kort tidshorisont.